Skapa bättre foton – Workshops

Var beredd!

Utveckla dig själv. Det är DU som ska ta bilden. Lär dig hantera din kamera på ett lättsamt sätt. Träna din kreativitet med små uppdrag. Planera dina egna projekt. Se till att du kan hantera din kamera så att du är beredd när motivet dyker upp. Ta de bilderna andra inte tar. För den som känner att man står och stampar i din utveckling och inte kommer vidare. Öppna dina sinnen och ta in det du vill ha. Träffa andra fotografer. Möjligheterna är stora i våra Workshops.

Boka dina upplevelser här

Det första steget

Vi går igenom komposition av bilder, hur man gör sina fotografier lite intressantare. För dig och den kamera du har, även om det är en mobiltelefon.

Färger och linjer

Nästa steg i hur man bygger upp en bild och får betraktarens ögon att går dit du vill.

Din kamera

Här går vi igenom din kamera och vilken symbios som gäller mellan slutare, bländare och ISO. Här kommer vi att jobba oss igenom de olika inställningarna så att du kan bemästra det manuella (M) läget på kameran. Men också vilka saker du sedan sätter på automatik ändå

Din egen vinkel

Vi besöker platser som är intressanta för fotografer. Där man kan hitta de mjuka och drömska motiven, eller de hårda och kalla.

Vädret

Vill du följa med på åskjakt? Eller vill du hitta den bästa platsen att fotografera solens upp- eller nedgång? Vad gör man när regnet öser ner, eller stormen piskar? Jag vet, häng med!

Modellfoto

Ta chansen att fotografera modeller som har tid för att fotografen ska kunna få till den bild man önskar. Få möjligheten att ta bilder inom t ex Fashion, Street, Cosplay. Vi pratar ljus, vinklar och inställningar.

Boka dina upplevelser här